واحد تغذیه بیمارستان ابوذر

 وظایف کارشناس تغذیه در 2 قسمت کلی بالینی و خدمات غذایی تقسیم می شود :

فعالیت در بخش بالینی شامل :

-          تشکیل برگه اطلاعات تغذیه ای هر یک از بیماران

-          ثبت و ارزیابی وضعیت تغذیه در بیمار و خدمات ارائه شده

-          تنظیم رژیم غذایی بیمار بر اساس نوع بیماری

-          نظارت بر نحوه توزیع و ارائه غذاهای رژیمی

-          پیگیری برنامه مراقبت تغذیه بر اساس روند درمان

-          جمع آوری آمار و اطلاعات لازم در زمینه رژیم درمانی جهت برنامه ریزی های بعدی

-          تنظیم و اجرای برنامه های آموزشی جهت پرسنل ، بیماران و خانواده های آنها مثل آموزش مداوم تغذیه تکمیلی ، آموزش تغذیه در دوران شیردهی ، به روز رسانی مطالب برد تغذیه

-          به روز کردن اطلاعات علمی با شرکت در سمینارها و کلاسهای بازآموزی

بیمارستان ابوذر به عنوان بیمارستان منتخب pku در استان می باشد که در این زمینه دفتر تغذیه به فعالیتهای زیر مشغول می باشد :

-          تنظیم رژیم غذایی این بیماران

-          توزیع شیر و تنظیم درخواست شیر بطور فصلی

-          تشکیل پرونده برای این بیماران

-          انجام هماهنگی با آزمایشگاه

-          انجام هماهنگی با پزشک فوق تخصص غدد

-          هماهنگی در برگزاری کلاس آموزش آشپزی مخصوص این بیماران

-          شرکت در سمینارها و گارگاههای آموزشی مربوط به بیماران pku در جهت بازآموزی و به روز کردن اطلاعات

-          ارائه گزارش کار به معاونت بهداشتی و مدیریت بیمارستان

-          انجام مشاوره کلینیکی

-          گزارش و ارائه آمار و عملکرد رژیم درمانی به مدیریت بیمارستان

-          همکاری با دانشجویان در زمینه  رژیم درمانی

فعالیت در مدیریت بخش غذایی بیمارستان:

-          نظارت بر ورود مواد غذایی اولیه و تایید ورود آنها به آشپزخانه

-          نظارت بر انبارها

-          نظارت بر سردخانه های زیر صفر و بالای صفر

-          سرپرستی و نظارت بر تهیه طبخ و توزیع غذا

-          تهیه و تنظیم برنامه غذایی پرسنل ، پزشک و بیمار

-          برآورد ونیازهای تدارکاتی ، تنظیم آمار و تایید صورت وضعیت

-          ارائه درخواست غذایی به دانشگاه

-          گزارش و رائه آمار و عملکرد در بخش مدیریت خدمات غذایی به مدیریت بیمارستان

-         همکاری در زمینه آموزش دانشجویان رشته های مختلف در زمینه مدیریت بخش غذا

مسئول واحد : سرکار خانم بهاره جعفری مورکانی

 

 

وظایف کارشناس تغذیه در 2 قسمت کلی بالینی و خدمات غذایی تقسیم می شود :

 

فعالیت در بخش بالینی شامل :

-          تشکیل برگه اطلاعات تغذیه ای هر یک از بیماران

-          ثبت و ارزیابی وضعیت تغذیه در بیمار و خدمات ارائه شده

-          تنظیم رژیم غذایی بیمار بر اساس نوع بیماری

-          نظارت بر نحوه توزیع و ارائه غذاهای رژیمی

-          پیگیری برنامه مراقبت تغذیه بر اساس روند درمان

-          جمع آوری آمار و اطلاعات لازم در زمینه رژیم درمانی جهت برنامه ریزی های بعدی

-          تنظیم و اجرای برنامه های آموزشی جهت پرسنل ، بیماران و خانواده های آنها مثل آموزش مداوم تغذیه تکمیلی ، آموزش تغذیه در دوران شیردهی ، به روز رسانی مطالب برد تغذیه

-          به روز کردن اطلاعات علمی با شرکت در سمینارها و کلاسهای بازآموزی

بیمارستان ابوذر به عنوان بیمارستان منتخب pku در استان می باشد که در این زمینه دفتر تغذیه به فعالیتهای زیر مشغول می باشد :

-          تنظیم رژیم غذایی این بیماران

-          توزیع شیر و تنظیم درخواست شیر بطور فصلی

-          تشکیل پرونده برای این بیماران

-          انجام هماهنگی با آزمایشگاه

-          انجام هماهنگی با پزشک فوق تخصص غدد

-          هماهنگی در برگزاری کلاس آموزش آشپزی مخصوص این بیماران

-          شرکت در سمینارها و گارگاههای آموزشی مربوط به بیماران pku در جهت بازآموزی و به روز کردن اطلاعات

-          ارائه گزارش کار به معاونت بهداشتی و مدیریت بیمارستان

-          انجام مشاوره کلینیکی

-          گزارش و ارائه آمار و عملکرد رژیم درمانی به مدیریت بیمارستان

-          همکاری با دانشجویان در زمینه  رژیم درمانی

فعالیت در مدیریت بخش غذایی بیمارستان:

-          نظارت بر ورود مواد غذایی اولیه و تایید ورود آنها به آشپزخانه

-          نظارت بر انبارها

-          نظارت بر سردخانه های زیر صفر و بالای صفر

-          سرپرستی و نظارت بر تهیه طبخ و توزیع غذا

-          تهیه و تنظیم برنامه غذایی پرسنل ، پزشک و بیمار

-          برآورد ونیازهای تدارکاتی ، تنظیم آمار و تایید صورت وضعیت

-          ارائه درخواست غذایی به دانشگاه

-          گزارش و رائه آمار و عملکرد در بخش مدیریت خدمات غذایی به مدیریت بیمارستان

-         همکاری در زمینه آموزش دانشجویان رشته های مختلف در زمینه مدیریت بخش غذا

مسئول واحد : رزا گلشاهی